3 Nisan 2016 Pazar

Bitenler! #1

Herkese iyi pazarlarr!
İlk bitenler yazım ile karşınızdayım. Geçen ay kullanıp, bitirdiğim ürünleri gelin birlikte inceleyelim.

bitenler
Biten Ürünlerim!

Mart ayıp kullanıp bitirdiğim ürünler bu şekilde. Baya uzun bir yazı sizleri bekliyor! :)

bitenler
Bitenler
Avon Naturals Şampuan: Bu serinin şampuanlarını çok seviyorum. Benimki papatya ve aloe özlü olan. Kuru, yıpranmış saçları tazelemede yardım ettiğini vaat ediyor.  Tazeliyor mu derseniz hayır, hiç bir etkisini görmüyorum. Ama kokusuna bayıldığım için bittikçe aldığım bir ürün.
Garnier Nem Dengesi Parlama Karşıtı Sorbe: Garnierden ilk nemlendiricim ve çok başarılı buldum. Sürdüğüm an yüzüme canlılık geliyor ve nemlendirmesi başarılı. Genç ciltlere önerebilceğim bir ürün. Yeniden almayı düşünmüyorum, başka markaları da denemek için. Buradan detaylı okuyabilirsiniz.
Sephora Göz Maskesi: Kesinlikle önerebilceğim, çok memnun kaldığım maskelerden biri. Bu maskenin bir çok çeşidi var, isteğinize göre bulabilirsiniz. Göz altıma uyguladığım an verdiği serinliği ve performansını sevdim. Tekrar tekrar alabilirim kesinlikle.

bitenler
Bitenler
Avon Incandessence Parfüm: En sevdiğim parfüm. Yıllardır kullanıyorum ve daha iyisini bulana kadar da kullanırım. Çok fazla kullandığım için vucüt spreylerinden alıyorum. İndirim zamanı 2-3 tanesi baya uyguna geliyor. Kesinlikle öneriyorum!
The Balm- Hot Mama: Bu allığı alalı 1 seneyi geçti, her gün kullanmama rağmen daha yeni bitti. Çok bereketli bir ürün. Günlük veya gece için bile uygun. İçerisindeki ışıltılar daha fresh bir görünüm elde ediyor. Başka allıklara da şans vermek istediğimden almayı düşünmüyorum. Buradan daha detaylı okuyabilirsiniz.
Biotherm Aquasource Göz Çevresi Kremi: Fiyatına göre çok gereksiz bir ürün. Sephora çalışanın ısrarıyla almıştım. Evet nem veriyor, ama yetersiz. Çok kuru değilse göz çevreniz, kullabilirsiniz. Benim gibi kuruysa uzak durun derim. Çok daha iyi markalar var. Bir daha almayı düşünmüyorum. Buradan daha detaylı okuyabilirsiniz.

bitenler
Bitenler
Avon Calming Effects Fondöten: Bu benim ilk fondötenimdi. Süresi geçmeden daha fazla kullanıp bitirdim. Işıltı verdiğini ve rahatlattığını vaat ediyor. Rahatlatma kısmı tabiki yok, ışıltısı çok az. Tekrar almayacağım bir ürün oldu.
Watsons Red Wine Maske: Watsons'ın yüz maskelerini de çok seviyorum. Kırmızı şarap olduğu, cildinizin tazelenmesine, arınmış ve yumuşak bir cilde sahip olcağınızı vaat ediyor. Bunu uyguladıktan sonra dediği her şeyi gözlemledim. Çok güzel, yumuşacık bir cildim oluyor. Her hafta farklı maskesini deniyorum. 
Colgate Diş Macunu: Senelerdir bunu kullanıyorum, memnunum. Ancak farklı diş macunlarını da denemek istiyorum. 

bitenler
Bitenler
Rival de Loop Göz Çevresi Kremi: Uygun fiyatlı, nemlendirmesi gayet iyi bir göz çevresi kremi arıyorsanız önerebilceğim bir ürün. Genç ciltler rahatlıkla kullanabilir. Kuru göz çevremi çok iyi nemlendirdi. Bunun bir tık daha nemlendiren kırmızı kapaklısı varmış. En yakın zamanda onu alıcam. Buradan detaylı yazısını okuyabilirsiniz.
Snail Yüz Maskesi: Kore ürünlerini severek kullanıyorum. Bu da tek kullanımlık maskelerden. Hücre aydınlatıcı maske olarak geçiyor. Aydınlatması ve nemlendirmesi gayet başarılı ancak etkisi 1 günlük diyebilirim. Yinede tekrar tekrar alabilceğim bir maske oldu.
Avon Big&Daring Volume Mascara: Volume verdiği kesinlikle doğru. Benim gibi kirpikleriniz gür ve düzse çok beğenebilirsiniz. Ancak topaklanma sorunu yaşıyorum. Malesef tekrar alabilceğim bir ürün değil. 

Benim Mart ayında bitirdiğim ürünler bu kadar. Umarım faydalı olmuştur. 
Hoşçakalın! :)

38 yorum:

  1. Snail favori maskemdir, stoklarımdan eksilmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim mutlaka alınması gereken bir maske :)

      Sil
  2. Snail Yüz Maskesi merak ettiklerim arasın da tek kullanımlık yüz maskesi daha hiç denemedim :) sanırım bir ben kaldım bu konuda

    YanıtlaSil
  3. Bitsin eskiler,gelsin yeniler :) Allık bitirmek büyük bir şans bence. Seyahat boy allıkları bile bitiremedim bir yıldır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hot Mama o kadar bereketli ki şuana kadar kullandığım en güzel allıktı. :)

      Sil
  4. Ellerine sağlık canım bitenler yazıları en sevdiğim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde en sevdiğim yazı. Çok faydalı oluyor. Sevgiler :)

      Sil
  5. Yardımcı olduysam ne mutlu bana güzelim benim :) ^^

    YanıtlaSil
  6. Sephora maskelerden bende aldım, hatırlamışken gidip yapayım :) Colgate diş macununu ben de senin gibi çok seviyorum. Snail maskeyi de deneyeceğim mutlaka :) Baya biten ürün olmuş, hele allık için bravo Çağla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her gün allık sürüyorum çok seviyorum rengini, duruşunu. Maske hakkında yorumlarınızı da bekliyorum :) Sevgiler!

      Sil
    2. Denedim geldim :) Ben pembe renkli olanını yani nem verenini almıştım, gerçekten çok iyiymiş. Bu akşam göz kremi sürmeme gerek kalmadı. Pembe olanı bir denemeni öneririm, senin de göz altların benimki gibi kuruydu, yanlış hatırlamıyorsam. :) Öpüyorum :))

      Sil
    3. Tamam canım en kısa zamanda pembeyi de alıyorum :) Öptüm cok <3

      Sil
  7. tek kullanımlık maskelerı bayılarak kullanıyorum bende:) ürün bitirebilirsem bende yazıcam ama hiç bitmiyor sankı:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende artık biri bitmeden başka bir ürün almamaya çalışıyorum. yenilerine şans vermek için daha iyi oluyor. :)

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Ipadden yorum yazarken okadar zorlanıyorum ki kendi kendine düzeltiyor bi bakmisim dusundugum yazmiyo;) snail maskeler ve rival de liop maskeler hep stogumda benimde;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rival de' nin maskesi mi var?? Hiç bilmiyordum bakıyım ozaman :)

      Sil
    2. Bencede bakmalisin cogu basarili ozellikle nem maskeleri

      Sil
  10. Watson'sın bu Red Wine maskesini çok yerde okudum, iyice merak ettim. Bir denk geldiğimde alayım! Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı, tek kullanımlık olsa bile her hafta alıyorum. :)

      Sil
  11. Benim ürünlerim bitmiyor ya cimrimiyim ki;(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kullanmadığın içindir veya çok fazla varsa :)

      Sil
  12. ne güzel bir sürü ürün bitirmişsin:) alışveriş zamanı geldi demektir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , yeni ürünler denemeyi de çok seviyorum :)

      Sil
  13. The Balm'dan aldığım ilk ürünlerinden biri Hot Mama.Hala bitecek gibi olmasa da elimin altında olmasını seviyorum...

    YanıtlaSil
  14. The Balm'dan aldığım ilk ürünlerinden biri Hot Mama.Hala bitecek gibi olmasa da elimin altında olmasını seviyorum...

    YanıtlaSil
  15. ne güzel bir sürü bitmiş ürün. benim en bitiremeyeceğim ürün allık galiba^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1,5 senede anca bitti canım her gün kullana kullana :)

      Sil
  16. hot mama en merak ettiğim ürün :)

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Blogtaki resimler ve yazılar kendime aittir. İzinsiz kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
back to top