21 Mayıs 2017 Pazar

Wattpad'in En Güzel Kitabı / Kurt Çetesi

Merhabalar!
İlerleyen teknolojiyle birlikte artık kitap yazmak hatta yayınlamak daha çabuk hale geldi. Bugün de sizlere çok severek takip ettiğim, emeğinin karşılığını en iyi şekilde almasını istediğim birinden bahsetmek istiyorum. Eminim sizde benim kadar seveceksinizdir.

wattpadin-en-guzel-kitabi-kurt-cetesi


Wattpad nedir derseniz; kitap yazmak isteyen herkesin buluştuğu bir platform. Özgürce yazıp yayınlayabildiğiniz, daha sonrasında çok beğenildiğinde yayım evleriyle anlaşıp çıkarttığınız bir yer. Hatta en güzel örneklerinden biri; yakın zaman da sinema filmi çekilen Büşra Küçük'ün Kötü Çocuk adlı kitabı ve şuanda vizyonda olan 4N1K gibi..

Benim konuğum ise, 2015'ten beri düzenli kitabıyla ilgilenen  Elif Kartum. İki tane kitabı olsa da ilk ve favorim olan Kurt Çetesi' nden bahsedelim biraz. 104 binden fazla okunması olan bu kitap üst sıralara çıktı bile.

wattpadin-en-guzel-kitabi-kurt-cetesi
Kurt Çetesi & Ruh Kovanı

Tüyleri o kadar parlaktı ki değil çamurlu, topraklı yolda bile yürümemiş gibiydi. Rüzgar, kürkünün arasından her geçtiğinde sanki en pahalı saç kremlerini kullanıyormuş gibi ahenkle sallanıyordu. Baktıkça bacaklarım titriyor, hırladıkça nefesim kesiliyordu. Bilemezdim ki; bedenimi mahzene ruhumu ise kalbine kapatacağını.

Fantastik, alışılagelmişin dışında, gerilim kitabı arayanlara şiddetle tavsiye edeceğim bir kitap. Özellikle benim gibi yolculuklarda sıkılıp, zamanınızın boşa gitmemesini istiyorsanız göz gezdirin derim. Tek yapmanız gereken; Wattpad uygulamasını indirip kitabın adını yazmak ve listenize eklemek. Eğer okursanız da yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

Bir sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşçakalın!

17 yorum:

  1. bu sabah üye oldum daha wattpad e =) tesadüfe bak =) mutlaka bakacağım bu kitaba ^^

    YanıtlaSil
  2. Kızım ve öğrencilerim wattpadden çok kitap okuyor. Bunu da tavsiye edebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Önerin için teşekkür ederim tatlım;)

    YanıtlaSil
  4. Bende bir ara giriştim bu kitap yazma işine birde ne olsun hikayem sarma sarmış tuhaf bir hal aldı bende bu böyle olmucak diye bırakmıştım. Bence henüz kitap yazacak kadar olgunluğa erişmedim daha çok kitap okumam gerekecek sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap yazmakta okumak kadar keyifli bence. Bir gün yeniden yazarsın inşallah :)

      Sil
  5. Çok bilgilendirici olmuş bu uygulamaya bende bakıcam :)) bende bloguma beklerim http://aslicevikmakyaj.blogspot.com/ sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba! Hosgeldiniz bende geliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Benimde hikayem kitap oluyorr kuzum okursan sevinirimmm belki hoşuna gider😘

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle okuyacağım teşekkürler..

    YanıtlaSil

Blogtaki resimler ve yazılar kendime aittir. İzinsiz kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
back to top