11 Temmuz 2016 Pazartesi

Bitenler! #2

Merhabalar!
Bitenler yazımın ikinci yazısı ile karşınızdayım. Neler bitirmişim gelin hep birlikte inceleyelim!

Bitenler-iki
Bitenler! #2

Bu sefer tek bir ayın değil de bir kaç ayınkini biriktirip yazmak istedim. Sizinde düşündüğünüz ürünler varsa umarım fikir sahibi olabilirsiniz.

Bitenler-iki
Bitenler #2

L'oreal Paris Göz Makyaj Temizleyici: Yağlı bir yapısı olmayan, güzel bir temizleyici. Tekrar alıcağımı düşünmüyorum. Detaylı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
Yves Rocher Sebo Vegetal Temizleme Jeli: Yves Rocher'in ürünlerini genel olarak seviyorum. Bu da diğer temizleme jellerinden bir farkı olmadığı için tekrar almam sanırım.
Sephora Göz Makyaj Temizleyicisi: Kesinlikle şu ana kadar kullandığım en güzel göz makyaj temizleyicisi. Yağlı bir his bırakıyor ancak miceller su ile üstünden geçip, yüzümü yıkadığımdan büyük bir sorun yaratmadı. Elimde başka temizleyiciler var, memnun kalmazsam tekrar alıcam. Detaylı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
Diadermine Yüz Yıkama Jeli: Yüzüme verdiği ferahlığı ve temizlenmiş hissini sevdim. Onun dışında siyah noktaları yok etmeye tabiki yardımcı olmadı. Detaylı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Bitenler-iki
Bitenler #2

Purederm Snail Hücre Aydınlatıcı ve Yeniden Canlandırıcı Maskeler: Bu markanın kağıt maskelerini severek kullanıyorum. Verdiği aydınlık bir gün sürse de bittikçe aldığım maskelerden.
Animal Tiger Wrinkle Mask: Watsons'ta gezerken görmüştüm. Maske yapmayı benim gibi seviyorsanız, bu maskeler eğlenceli oluyor. Bu kırışıklık karşıtı yüz maskesi olarak geçiyor. Bir kere kullandığım için etkisini gözlemleyemedim, zaten tek kullanımlık maskelerden pek birşey beklememek lazım.
Rival de Loop Sıkılaştırıcı Maske: Vaadi sıkılaştırma olsa da öyle bir etkisi yok. Ben sürdüğümde yüzümde gerilme bekledim ama olmadı. İçerisinde bitkisel yağlar olduğu ve cildi beslediği yazdığı için satın almıştım. Nemlendirmesinden memnun kaldım.

Bitenler-iki
Bitenler #2

Diadermine Parlamayı Gideren Nemlendirici: Migros indiriminde iki kutusu 12 lira civarı fiyata gelince almıştım. Nemlendirmesi başarılı olsa da T bölgemde ki parlamayı gidermedi. Tekrar almayı düşünmüyorum.
Hobby Nemlendirici Bakım Kremi: Kasa kenarında görüp, sepete atmıştım. El kremlerini genelde çantama atmayı seviyorum, özellikle kış mevsiminde. El, yüz, vücut olarak geçse de ben ellerimde kullandım ve memnun kaldım.
L'oreal Paris True Match Kapatıcı: En sevdiğim ikinci kapatıcımdı. Çok fazla yazıldığı için detaylı yazısını yazmak istemedim. İyi kapatan ve aydınlık bitiş isteyenlere tavsiye ederim. 

Bitenler-iki
Bitenler #2

Nivea T Bölgesi Temizleyici Bantlar: Güzel temizliyor ama Bim'lerde satılan burun bandı daha başarılı ve uygun fiyatlı olduğu için bir daha satın almayı düşünmüyorum.
Rival de Loop Mimik Çizgilerine Karşı Göz Çevresi Bakım Petleri: Haftada bir uygulamayı sevdiğim bir ürün.Göz altlarım kuru olduğu için iyi geliyor, pek çizgilere faydası yok.
Avon Naturals Badem&Avakado Özlü Şampuan: Diğer bitenler yazımda da paylaşmıştım. Bu serinin bütün şampuanlarını deneyimliyorum. Kokusu hoşuma gitti. Güzel köpürüyor ve temizlik hissini veriyor.

Benim biten ürünlerim bu kadar! Bir sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşçakalın. :)

36 yorum:

  1. True match kapatici benimde favorim ellerine saglik canim 😊

    YanıtlaSil
  2. Avon şampuanlarını ben de severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. L'oreal Paris göz makyaj temizleyici'ni ben de bir defa kullandım bir daha almadım :)

    YanıtlaSil
  4. Rival de loop markası nerede satılıyor acaba? Bende true match kapatıcıyı çok beğeniyorum uygun fiyatlı en iyi kapatıcı bana göre :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi de çok güzel yenilere yer açıldı :))

    YanıtlaSil
  6. Emeğinize sağlık gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  7. O zaman gelsin yeniler :) Loreal True Match'i son zamanlarda ben de severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suan favorim baska ama onuda cok severek kullandım :)

      Sil
  8. hücre aydınlatıcı snail diyo. sümüklüböcek. ondan mı yapılıyo kii :)

    YanıtlaSil
  9. Bir sürü şey bitmiş yenileri gelir yerine:))

    YanıtlaSil
  10. maşallah diyeyim sana ben çağla 😍

    YanıtlaSil
  11. Sephorayi sevmiş sin ama sana Yves Rocher in makyaj temizleme suyunu öneriririm. Hem göz hem yüz için çok iyi Ben çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneriniz için çok teşekkür ederim, en kısa sürede deneyimlicem :)

      Sil
  12. Ne çok şey bitirmissin:)gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
  13. Yves Rocher Sebo serisi benimde merak ettiklerimden.Bir ara set yapıp denemek istiyorum.Daha önce Hydra Vagetal serisinden birkaç ürün kullanıp memnun kalmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O serisini kullanmadım ama benim kullandıgım güzel bir ürün :)

      Sil
  14. Yves rocherin göz makyajı temizleyicisini çok beğeniyorum ben, Sephoranınki gibi yağlı his bırakmıyor, iyi temizliyor.

    YanıtlaSil
  15. Niveanın temizleyici bantlarını hiç kullanmadım memnun kalmışsan denemeye değer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı 15 tl civarı canım onun yerıne Bimlerde satılanlardan al derim :)

      Sil
  16. L'oreal Paris True Match Kapatıcı benimde senelerdir favori kapatıcım :) Harika bir ürün

    YanıtlaSil
  17. Avonun o şampuanını arkadaşım çok övmüştü, ben de o şekilde denemiştim ve hayal kırıklığına uğramıştım..

    Maske olarak da en çok niveanın tek ya da iki kullanımlık maskelerini seviyorum..

    Bunun haricinde, diadermine markasını çok sevmememe rağmen bende hep sivilce yaptı :( Nemlendiricisi hariç..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan övülcek bir şampuan değil, sıradan. Yani kokusu güzel sadece, temizliyor o kadar. Nivea maskelerini de seviyorum ^^

      Sil

Blogtaki resimler ve yazılar kendime aittir. İzinsiz kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
back to top