26 Aralık 2017 Salı

Emitt ile Dünyayı Keşfet

                                    

Bu sene ‘Keşfetmek Güzeldir’ sloganı ile oldukça güzel bir kampanya yürüten, dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Emitt İstanbul Turizm Fuarı, 25 – 28 Ocak 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Tatilini Emitt’te Planla

Türk Hava Yollarının ana sponsorluğunda düzenlenen fuarda; Türk turizm dünyasının en büyük tur operatörlerinden tutun da Hindistan, Japonya, Kore, Maldivler, İtalya, Mısır başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yüzlerce katılımcı 4 gün boyunca kendi ülkeleri hakkında ziyaretçileri bilgilendirmek için hazır olacak.

Fuar süresince katılımcı firmalar tarafından bir çok erken rezervasyon kampanyası da ziyaretçilerin ilgisine sunulacak. Hem tüm fırsatları kıyaslayıp kendinize en uygun kampanyayı seçebilir hem de yerli ve yabancı tur şirketlerinden merak ettiğiniz ülke ya da şehirler hakkında önemli bilgiler edinip hayal ettiğiniz tatili planlayabilirsiniz.
İster kış tatilinizi isterseniz de yaz tatilinizi en uygun fiyat ve erken rezervasyon koşulları ile Emitt’te planlayıp şimdiye kadar aklınıza bile gelmeyen bir sürü yer hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ücretsiz Emitt Turizm Fuarı Davetiyesi Almak için Tıklayınız.

                         

‘Orada Ne Yerim’ Düşüncesine Son!

Fuarın önemli bir artısı da farklı farklı kültürleri tanıyıp önyargılardan kurtulmak olacaktır. Bir yere gideceğimiz zaman – özellikle de yurt dışı ise- ‘Orada ne yenir?’ ‘Aç kalır mıyım?’ gibi düşüncelere bir çoğumuz kapılmışızdır. Bu konuda da yabancı katılımcılara ülkeleri hakkında sorular sorup kafamızda soru işaretlerini giderebileceğiz.

Günlük hayatla ilgili merak ettiklerimiz, gezilip görülecek yerler, gece hayatı, insani ilişkiler gibi bir çok farklı soruya da cevap bulabiliriz.

TÜYAP’a gelin adını bile duymadığınız bir çok yer hakkında bilgi sahibi olun, indirim ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın ya da hiç değilse bir daha belki de hiç göremeyeceğiniz insanlarla tanışın, sohbet edin.

Ne demiştik;

‘Keşfetmek Güzeldir.’
Bir boomads advertorial içeriğidir.

1 yorum:

Blogtaki resimler ve yazılar kendime aittir. İzinsiz kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
back to top