4 Mart 2017 Cumartesi

Bioplante Organik Diş Macunu

Merhabalar!
Bugün sizlere Bioplante markasının Organik Diş Macununu anlatmak istiyorum. Peki beğenmiş miyim, vaatleri nedir? Merak ediyorsanız gelin hep birlikte inceleyelim!

bioplante-organik-dis-macunu
Bioplante Organik Diş Macunu

Vaatleri;
-Organik Aloe Vera, nane yaprağı yağı ve şeker içermeyen formülü ile plak oluşumunu ve mikroplara karşı koruma sağlar, diş minesini güçlendirmeye yardımcı olur. Ferahlatır ve kötü kokuları önler.

Kullanımı;
Günde iki kez dişlerinizi fırçalayın. Gerektiğinde daha fazla kullanılabilir.

bioplante-organik-dis-macunu
Bioplante Organik Diş Macunu

Diş macunu, 75 ml. İçerisinde ise paraben ve türevleri, gluten, SLS ve SLES, parfüm gibi maddeler bulunmuyor. Ürünler tamamen bitkisel olduğu için vejeteryan olduğu ambalajında belirtilmiş. Yani hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka. Kapağını açtığınızda ise hoş bir koku geliyor. Bu, piyasadaki bilindik diş macunları kadar yoğun olmayan bir koku. 

bioplante-organik-dis-macunu
Bioplante Organik Diş Macunu

Alırken içindeki nane yağı ve aloe vera olması dikkatimi çekmişti. Biliyoruz ki, aloe veranın faydaları saymakla bitmiyor. Ağız kuruluğuna ve ağız içinde oluşan yaraların önlenmesine de yardımcı oluyormuş. Gelelim benim diş macunu hakkında yorumlarıma; ilk kullandığımda organik ürünlere alışkın olmadığım için temizlemedi zannettim. Daha sonra kullanmaya düzenli devam ettim. Çünkü bu tür ürünlerde düzenli kullanmak çok önemli. Etkisini ise çok beğendim. Hafif yapısı ve tamamen organik olmasıyla gönlümü fethetti diyebilirim. Markada çok daha fazla çeşit mevcut. Şimdilik aklımda tarçın ve karanfillisi var. Ayrıca çocuklar içinde yutulabilir, florürsüz diş macunu da varmış. Sizde benim gibi organik ürünleri kullanmaktan hoşlanıyorsanız tavsiye ederim. Ben alışverişimi Ayışığı Organik sayfasından yaptım sizde siteyi inceleyebilir, birçok ürün bulabilirsiniz. Gayet hızlı ve güvenilir olmalarıyla beraber her şeyin organik olması ayrı güzel tabiki!
Fiyatı:19,50 TL

Bir sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşçakalın! :)

20 yorum:

  1. Güle güle kullan canım😊

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim bir üründü, teşekkürler faydalı yazın için ♥

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan Aklımda kalsın :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. artık ben de organik macun kullanmaya çalışıyorum..

    YanıtlaSil
  5. Daha önce duymadığım ve görmediğim bir markaydı, yorumlarınız için teşekkürler, sizin sayenizde yeni bir ürünle daha tanıştım :)

    YanıtlaSil
  6. Benim macunum da bitmek üzere. Benim de çok sevdiğim üründür bu :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de artik organik kullanacagim.

    YanıtlaSil
  8. Özellikle çocuklar için organik olmasına dikkat ediyorum. Ben henüz diş macununda çok yenilikçi olamadım 😕

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan tatlım.

    YanıtlaSil

Blogtaki resimler ve yazılar kendime aittir. İzinsiz kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
back to top