11 Ocak 2016 Pazartesi

Pastel- Profashion Eyebrow Duo

Herkese merhabalaaar!
Bugün hiç bahsetmediğimi farkettiğim uygun fiyatlı kaş farını anlatacağım. Bloğumda dikkat ederseniz her şey uygun fiyatlı. Bende bir öğrenci olarak makyajı çok sevsemde ya indirimde alıyorum ya da muadillerini araştırıyorum. 
Kaş farımıza gelirseek; güzel doldurmasından ziyade doğal durması daha önemli. Bu yüzden 1-0 önde! Bana  göre hafif uygulandığında seyrek kaşlar icin ideal. Ben daha 3 kere kullandım ve beğendim. 
Vaks kremsi bir jel şeklinde sabitleyerek farla doldurulduğunda harika bir görünüm elde ediliyor ve güzel sabitlediği gibi sertleşmede yapmıyor.
Özel kesik uçlu fırçasıyla pratik şekilde sürülebiliyor ve bence gayet kalıcı.
Pastel- Profashion Eyebrow Duo
Pastel- Profashion Eyebrow Duo



Fiyatı: 14,90 TL

Sizinde uygun fiyatlı kaş farlarınız var mı? 
Yorum olarak bekliyorum.:) 


Bana ulaşın: Twitter/Snapchat/Instagram: caglagormenoglu

20 yorum:

  1. Benimde kaşlarim cok seyrek kas kalemleri cok yapay durdugu icin bir turlu isinamiyordum ama bu kas farini deneyecegim tavsiyeniz icin cok tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, yorumlarınızı bekliyorum ozaman ☺️

      Sil
  2. Ürünü biliyorum gayet güzel bir seçim, gule gule kullan çağlacm :*) Yalnız görsellerini gün ışığında çekersen ve kaş üzerinde sürmeden önce-sonra şeklindede gösterirsen, satın alacak kişiler için daha yararlı olacaktır.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ögrenci olsanda olmasanda bence mantıklı olani yapıyorsun sonucta uygun fiyatlisi varken pahali urunu almanin anlami yok bende yonlendirirken yaza yazarken genelde buna dikkat etmeye çalışıyorum zaman zaman tabiki daha pahali urunleri yaziyorum fakat genel olarak uygun olanlari yazmaliyizki durumu kısıtlı olan bayablarda rahatlijla makyaj yapabilsin:) gule gule kullan rimmel markasinin kas maskarasinida deneyebilirsin

    YanıtlaSil
  4. Ben öğrenci olmasam da hem indirim zamanlarını tercih ediyorum. Böylelikle bir ürüne vereceğim parayla 3-4 ürün alabiliyorum, miss :) Direkt girdim "Merhaba" demeyi bile unuttum. İnceleme için teşekkürler ama gözlerim kaşta uygulanmış halini de aradı. Eklerseniz çok güzel olur. Bloguma da beklerim. Sevgiler, Gökçe.
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncelerinizi duyunca Nasıl Mutlu oldum anlatamam, sınavlardan dolayı pek çekim yapamıyorum Profosyonel makinemle ilerlemeyi düşünüyorum artık. Sevgiler :)

      Sil
  5. Çok uygun fiyatlıymış nereden aldın acaba gratislere her sorduğumda yüksek fiyatlı ürünlere denk geliyorum buda hiç hoşuma gitmiyor. ilk kai farı deneyimim hm makyaj malzemeleri indiriminde oldu 5 tl kadar cüzi bir paraya aldım şuan 12 tl kesinlikle bende tavsiye ediyorum uzun ömürlü güzel bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsons'lardan rahatlıkla bulabilirsiniz. Önerinizi en kısa zamanda alıcam teşekkürler :)

      Sil
  6. bende orfilame ın kaş farını kullanıyorum. Biter bitmez bu ürünü de deneyeceğim. blog keşif etkinliğinden geliyorum bloğuma da bekliyorum http://efsaninseruveni.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. farlar bana göre değil ben rimmel londonla yenı tanısmama ragmen favorı kaş ürünüm brow the way kaş maskarasıdır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hic kaş dolduran biri değilim açıkcası, ama kozmetiğe merakımdan hep alıp koyuyorum kenarıya :)

      Sil
  8. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim, takibe aldım. Bende bloguma beklerim. Bu ürünü merak ediyordum sayenizde öğrenmiş oldum. Yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Evet bu konularda kesinlikle gençlerden tavsiye almak gerekli! Benimde kaşlarım çok seyrek ve ihtiyacım vardı, tavsiye için teşekkür ederim fıstık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum, yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

      Sil
  10. Ben xp kaş farınıda çok beğeniyorum üstelik çok ucuz:))

    YanıtlaSil

Blogtaki resimler ve yazılar kendime aittir. İzinsiz kopyalanamaz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
back to top